Værd at vide / MAGNESIUMOLIE

Det er bevist at ekstern brug af Magnesiumolie øger magnesium i blodet med en faktor på op til 5 gange i sammenligning med oralt indtaget magnesium, hvor optagelsen i organismen ikke altid er optimal.

Magnesiumolie kan med fordel smøres direkte ind i ømme og overanstrengte muskler. Forbedrer muskelfunktionen og lindrer muskelkramper og uro i benene. Øter energiniveauet. Indgår i immunforsvarets funktion. Beroliger og forbedrer søvnkvaliteten. Afbalancerer det hormonelle system. Magnesium er en nødvendighed for at kroppens storskifte fungerer som det skal, og at vi kan bruge vores muskler på normal vis, og at hjertet fungerer normalt.

Efter ca. 20 minutter vil Magnesiumolie være absorberet og have efterladt en tør hvidlig rest af magnesium, der kan tørres af med en fugtig klud, hvis det ønskes. Magnesiumolie er en ny innovativ måde at tilføre kroppen magnesium på. Magnesiumolinen er beregnet til udvortes brug, og smøres direkte på huden, hvor det absorberes og transporteres til cellerne. Enkelte oplever en let prikkende og stikkende fornemmelse i huden, og det forsvinder igen efter aftørring.

Magnesiumolie er en meget mættet magnesiumklorid- salt oplyst i vand, der føles let fedtet på grund af sin høje grad af mætning, men det er ikke en olie i den sande betydning af oret.

Skriv besked...
Jakob
28/08-2019
Hej. hvordan får jeg fat i magnesiumolie og hvad koster det? Er der forskellige størrelser/mængder? Mvh. Jakob H.
Wellness hos Agnes | CVR: 36126582 | Birkealle 29, 4760 Vordingborg - Danmark | Tlf.: 81 73 19 60