Shockwave Terapi  -  20 min         
300 kr
  Shockwave Terapi  -  40 min
500 kr
  Shockwave og Laser  -  60 min                      
650 kr
 
  Laserbehandling  -  25 min
 
300 kr.
 
  Laser og Akupunktur  -  60 min
 
500 kr.
 
  Laser og Massage  -  60 min
 
500 kr.
   
   Akupunktur  -  30 min
 
300 kr.
 
   Akupunktur  -  60 min
 
500 kr.
 
   Akupunktur og Massage  -  60 min
 
500 kr.
 
   Kombinationsbehandling  -  60 min
 
500 kr
 
  Kranio Sakral Terapi  -  60 min
 
500 kr.
   
  Rygestop - behandling  - 15 min
 
300 kr
   
  Slanke - behandling  -  15 min
 
300 kr
   
  Stress og koncentrations behandling  -  15 min
 
300 kr
 
 TDP-lampen udlejning per uge 
 
200 kr
 
* Radierende Shockwavebehandling er en moderne og ydrest effektive behandlingsmetode, hvorved højfrekvente chokbølger påføres et skadet område på kroppen. Med denne innovative metode kan patologiske forandringer af muskler, sener, ligamenter og det skeletale område systematisk behandles, og allerede efter et par behandlinger vil de fleste kunne mærke væsentlige forbedringer af tilstanden. Behandlingen reducerer smertesymptomer, forbedrer bevægeligheden og muliggør en mere effektiv genoptræning af skaden. Shockwave fremskynder den naturlige ophelingsproces ved en øget blodgennemstrømning, øget metabolisme, forbedrede lokale ernæringsforhold og optimeret kommunikation mellem cellerne samt en forbedret mobilitet af senevævet omkring muskler og sener- skadet væv regenererer og heler.
Eksempler på skader, der kan behandles med radierende shockwave: Akute og kroniske betendelsetilstande eller skader i sene- og muskelvæv, overbelastningsskader i muskler, triggerpunktbehandling, fibresprængninger, osv.
 
* Laserterapi   er en smertefri behandlingsform. Laser kan anvendes til: Smerte behandling af led og muskler, inflammationer, behandling af hælspore symptomer, iskiassmerter, vanskelig, langvarig heling af knoglebrud, trigeminus neuralgi, kroniske gigt tilstande, ledegigt, slidgigt, uringigt, sportsskader, forstuvninger, fibresprengning, reducering af arvæv, reducering af bindevævsbeskadigelse, behandling af inflammatoriske tilstande, forstrækning af muskelfibre, akutte og kroniske skader. For at behandle en skade væk, anbefales fra 6 til 10 antal behandlinger i træk. Laser anvendes ikke ved: gravide, personer med pacemaker, tumorer/ kræft/ celler ændringer, epilepsi, på områder med tatoveringer, aktiv tuberkulose, disponeret for blødninger/ medicineret med meget stærk blodfortyndende medicin, feber tilstande, arytmi og utilstrækkelig cirkulation, fotofobi/ lysfølsomhed, ukontrolleret diabetes.
 
* Fysiurgisk Massage / Skadeterapi / Forebyggende Massage - udfører jeg som en del af Kombinationsbehanling.
 
* Akupunktur -  er en 4000 år gammel kinesisk behandlingsform. Princippet i akupunkturbehandlingen er, at der indsættes tynde nåle i bestemte punkter i patientens hud for at forebygge eller behandle bestemte sygdomstilstande. Akupunktur er særlig effektivt mod: Lidelser i bevægeapparatet ( muskel- og ledsmerter: gigtsmerter, frossen skulder, piskesmæld, idrætsskader), kroniske samt akutte skader, iskiassmerter, nedsat immunforsvar, allergi, høfeber, lettere infektioner og bihulebetændelse, migræne og hovedpine, kredsløbsproblemer, hormonelle lidelser, menstruationsproblemer, hedeture, søvnproblemer, mave-/ tarmlidelser, bl.a. diarre, hæmorider og kvalme, følelsesmæssige problemer som angst, uro, stress, udbrændthed, sorg og lettere depressioner, rygestop, alkoholafvænning, appetitregulering / vægtreduktion.
 
* Øreakupunktur - Denne behandling bruges specielt til rygestop-behandling, slanke-behandling, stress-behandling samt andre behandlinger.
 
* Kranio Sakral Terapi - Udspringer fra en osteopatisk (manuel - medicinsk) metode. Kranio Sakral Terapi er en meget blid, men dybdegående manuel behandlingsform, som arbejder med kroppens egne ressourcer, med det sigte at påvirke kroppen til selvhelbredelse. Formålet med KST- behandlingen er at frigøre spændingerne i leddene imellem knoglerne samt at afspænde de stærke membraner, som fysisk støtter og holder hjernens samt rygmarvens nerver på plads. Desuden forbedres hjernevæsken og blodcirkulationen. Klienten ligger påklædt på ryggen under behandlingen. På punkter med relation til helbredsproblemet, anvendes et meget let tryk. Punkterne ligger ofte på hovet, i nakken, på ryggen og på korsbenet. Klienten oplever en afspænding, og det er ikke usædvanligt, at klienten falder i en let søvn. Behandlingen opleves behagelig.
 
* Kombinationsbehandling - er blandet manuel behandling hvor jeg blander massage og akupunktur. Akupunktur som Intramuskulær Stimulation (IMS) - en nål sættes direkte i myoser; meget effektiv og hurtig smertebefrinede metode, eller Akupunktur som Kinesisk Traditionel- TKM, eller Øreakupunktur. Det kan være massage og cupping. Det kan være  massage, laser, cupping, zoneterapi eller akupunktur i en behandling - efter behov.
 
* Cupping - har eksisteret i tusinder af år som en del af den Traditionelle Kinesiske Medicin. Terapien kan have effekt på: væskeophobninger, vægtøgning, lændesmerter, nakke og skuldersmerter, smerter i led som knæ, ankler, håndled, albueled, muskelspændinger, gigt, smerter og uro i benene, tunghed i kroppen, unaturlig træthed, eksem, psoriasis, forstoppelse, fordøjelsesproblemer, fertilitetsproblemer, hovedpine, migræne, dårligt immunforsfar, dårlig udrensning. Fordele ved cupping: stimulerer og styrker immunforsvaret, øger blodgennemstrømningen i bindevæv, led, muskler og indre organer, bringer blod og varme til et berørt organ, frigiver gamle affaldstoffer fra bindevævet , som fungerer som et depot for alle disse affaldstoffer, øger udrensning. 
Cupping findes i min menu under Kombinationsbehandling hvor du kan få cupping blandet  med Akupunktur eller Laser.
 
* Zoneterapi - består i tryk og massage af fødderne (hænderne kan også anvendes). Da bestemte zonepunkter på føderne korresponderer med bestemte kropsområder og indre organer, kan ubalancer normaliseres gennem bearbejdning af ømme og behandlingsværdige zoneområder på fødderne. Santidig med behandlingen vil der ske en afslapning. Udover en normaliserig af organfunktionerne vil kredsløbet og udrensningen bedres, hvilket har en helsebringende indflydelse på alle lidelser. Zoneterapien er også en vej til forebyggelse af sygdom.
Zoneterapi findes i min menu under Kombinationsbehandling hvor du kan få Zoneterapi blandet med Akupunktur eller Laser.
 
TDP- lampen er infrarød mineralsk varmelampe kendt som "mirakel-lampen". Er specielt effektiv til lindring af smerter i led, muskler og knogler, smertelindring ved overbelastning eller forstrækning af sener, betændelsestilstande som tennisalbue, frossen skulder, gigtsmerter, iskiassmerter, knæ og ankelsmerter o. lign. Jeg bruger TDP- lampen til varme behandlinger i min klinik. Til forskel fra normale infrarøde lamper og terapeutiske aparater der bruger mikrobølger, har TDP- lampen en rund plade belagt med et minerallag, bestående af 33 forskellige mineraler. Når pladen opvarmes til en bestemt temperatur, sættes disse i bevægelse og udstråler hermed elektromagnetiske bølger, som kan optages gennem huden. Dette elektromagnetiske felt er i overensstemmelse med den raske krops egne elektromagnetiske felt hvorfor det trænger ind i dybden og fremmer vævs- og organfunktioner.
Varme behandlinger er specielt designet til folk, der bor i områder, hvor somerne er korte og det meste af året er koldt, blæsende og fugtigt.
Effekt af varme behandlinger: Fungerer som smertestillende, forlænger livet, hjælper med at opnå en ordentlig kropsvægt, øger kroppens forsvarsstyrke, forynger og regenererer kroppen, forbedrer cirkulation af vital energi i kroppen, arbejder med muskler, knogler, led, ledbånd, sener og indre organer.
Udlejning af TDP- lampen vil være 200 kr per uge. Lampen kan bookes hos mig når du er i min klinik til behandling. Ønsker du at leje lampen er det muligt enten at ringe på tlf. 81731960 og lave en aftale, eller skrive en mail og forespørge på lampen.
 
GAVEKORT UDSKRIVES.
 
 For online booking tryk her: 
 
book
  
     
Form for betaling: MobilPay
Visa/Dankort, MasterCard,
Kontanter 
 
 
 
 
 
Wellness hos Agnes | CVR: 36126582 | Birkealle 29, 4760 Vordingborg - Danmark | Tlf.: 81 73 19 60